SWISSTEC: de ultieme lakbescherming tegen elk klimaat

SWISSTEC is een 2 componenten lakbeschermingssysteem voor alle soorten lak. Het geeft een langdurige bescherming tegen verschillende weersinvloeden. Hierdoor blijft de lak van uw voertuig in topconditie.

SWISSTEC wordt al lange tijd gebruikt in de sector en aangebracht door getrainde specialisten om zo uw garantie te waarborgen.

Een voertuig voorzien van SWISSTEC lakbescherming zal met eenvoudig was onderhoud en afzemen keer op keer glans en bescherming behouden.

SWISSTEC lakbescherming

De lakbescherming is geschikt voor alle soorten voertuigen voorzien van lakken, zowel nieuw als gebruikt, zoals auto, motor, boot, camper of vliegtuig. Hiermee is jarenlang ervaring opgedaan. Bij gebruikte voertuigen wordt eerst lakcorrectie toegepast. Gecombineerd met de lakbescherming geeft dit een complete metamorfose van uw bezit.

SWISSTEC-voordelen:

  • Een glanzende lak na een eenvoudige wasbeurt
  • Geen intensieve poetsbeurten meer
  • Besparing op kostbare producten
  • Bescherming van uw investering
  • Het voertuig blijft langer zijn waarde behouden

Hoe werkt SWISSTEC lakbescherming?

Allereerst wordt het voertuigoppervlak vakkundig gewassen en gedroogd. Eventuele teerspatten en ingedroogde insectenresten worden d.m.v. daarvoor geschikte reinigers verwijderd.

Wanneer het een gebruikt voertuig betreft, wordt de lakoppervlakte waar nodig zorgvuldig gepolijst, zodat lakoneffenheden en krassen, waar mogelijk verdwijnen.

Door het gebruik van een zeer werkzaam reinigingsmiddel, worden ook de laatste vervuilingen uit de lakporiën verwijderd. Tevens worden de poriën daarmee geopend voor de volgende behandelingsstap.

De geopende poriën worden met het 1e component, d.m.v. een politoermachine opgevuld. Hiermee wordt opnieuw indringen van wegenzout, zure regen, industriële uitstoot, verkeersvuil, insectenresten en andere atmosferische vervuilingen die op de lak terecht kunnen komen verhinderd. Ook wordt de lak door het opvullen massiever. Daarnaast biedt het een ultieme bescherming tegen mogelijke verkleuring door UV-straling.

Ten slotte wordt het 2e component, ook d.m.v. een politoermachine, aangebracht. Dit geeft een krachtige glanslaag. Nu pas is in combinatie met het 1e component het voertuig effectief tegen alle schadelijke milieu invloeden beschermd. In het vervolg is een eenvoudige wasbeurt voldoende om de conditie van de lak te waarborgen!

SWISSTEC WEBSITE