van markus nieuws
van markus autoschade ABS logo van markus welkom


VAN MARKUS ZEIST
Leeuweriklaan 18
(bedrijvenpark Zeist-West)
3704 GR Zeist
Tel: 030-6961301

VAN MARKUS DE BILT
NIEUW ADRES
C. de Haasweg 30
(bedrijvenpark Larenstein)
3721 TK Bilthoven
Tel: 030-2200137

Van Markus Zeist en De Bilt zijn gecertificeerd door de stichting Erkend Duurzaam Repareren.

duurzaam repareren van markus

www.duurzaamrepareren.nl

Nieuws

Mei 2017

Van Markus Interieur & Meubel Spuiterij

Van Markus Interieur Meubel Spuiterij De activiteiten van Interieur + Meubel Spuiterij Van Markus, onderdeel van Van Markus Autoschade, zijn de afgelopen jaren flink gegroeid.

Om die groei te versterken en ook de (nieuwe) klanten nog beter te bedienen is nu ook een aparte website gemaakt, waarmee o.a. op een gemakkelijke wijze advies en offerte kunnen worden aangevraagd.

Tevens kan er snel en overzichtelijk een kleurkeuze worden gemaakt uit een speciale digitale kleurenwaaier.

Bezoek eens Interieur + Meubel Spuiterij Van Markus op www.imsvanmarkus.nl en verwonder u over de grote variëteit en mogelijkheden van alle "kleurrijke toepassingen": wij maken alles (weer) mooi!

Van Markus Interieur Meubel Spuiterij Tafels en Stoelen

U heeft wellicht ook iets wat toe is aan een mooie (nieuwe) kleur? Wij adviseren u graag, zonder kosten voor u en geheel vrijblijvend.

Denk ook aan een tweede leven voor bijv. uw "oude of beschadigde" keuken: voor veel minder geld en gedoe een mooiere dan nieuw!

Mei 2015

Van Markus Autoschade behaalt Hiqure certificaat

van markus hiqureHiqureABS Van Markus Autoschade, met vestigingen in Zeist en De Bilt, heeft het Hiqure certificaat behaald. Dit laat directeur Rolph van Markus weten.

De certificerende instantie Kiwa zal het kwaliteitslabel in juni uitreiken. Reden voor het behalen van het certificaat is dat autoschade steeds complexer wordt vanwege de snelle ontwikkelingen in de autotechniek, vooral op het gebied van elektronica en verschillende materiaalsoorten, aldus directeur Rolph van Markus: "Met Hiqure kunnen we ook daadwerkelijk laten zien dat we een schade volgens de vereiste adviezen en specificaties hebben hersteld."

Lees meer over Hiqure

December 2014

Duurzaamheid trekt

van markus duurzaamheid

Ondernemers besparen op hun energiekosten door gebruik te maken van de energiecoach. Die zoekt uit welke energiebesparende maatregelen een bedrijf kan nemen.

ZEIST - De gemeente en de Omgevingsdienst Regio Utrecht (ODRU) bieden de Energiecoach aan om ondernemers te stimuleren te besparen op hun energieverbruik en zo bij te dragen aan het verminderen van de uitstoot van CO2.

Peter Cortel van garage Peco aan de Kwikstaartlaan was de eerste ondernemer die de coach op bezoek kreeg en het estafettestokje in ontvangst mocht nemen. "Het thema duurzaamheid trekt mensen in Zeist toch aan, heb ik gemerkt. Als garagebedrijf dragen we bij aan vervuiling, maar met duurzame maatregelen kunnen we de weegschaal een beetje in balans brengen."

Een bezoek van de energiecoach duurt een uur. Hij kijkt rond, praat met de mensen van het bedrijf en schrijft een rapport met aanbevelingen dat een paar dagen later klaar is.
Coach Mikkers: "Je ziet dat er altijd nog wel mogelijkheden zijn. Een bedrijf waar niks te doen is, ben ik nog niet tegengekomen."
Wethouder Varkevisser: "Ook weet de energiecoach welke subsidies er zijn."
Cortel droeg het energie estafette stokje over aan Rolph van Markus, van Van Markus Autoschade Service.
Van Markus: "Een iets andere werkwijze kan wellicht al een flinke besparing opleveren."

Informatie: energiecoach Erwin Mikkers (ODRU), tel. 088-0225000.

Download het artikel (PDF)

September 2014

ABS Van Markus behaalt EFAS en AST

ABS Van Markus Autoschade, met vestigingen in De Bilt en Zeist, heeft de certificaten Erkend Focwa Aluminium Schadehersteller (EFAS) en Autoschadetechnicus (AST) behaald. Dit laat directeur Rolph van Markus weten.

Beide certificaten zijn uitgereikt namens Karel Bukholczer, secretaris Focwa Schadeherstel. Met deze certificaten beschikt Van Markus voor beide vestigingen nu over een erkenning van de vereiste kwalificaties.

Aan het behalen van het certificaat Erkend Focwa Aluminium Schadehersteller gingen intensieve trainingen en audits vooraf. "Er zit steeds meer aluminium verwerkt in auto's", aldus Van Markus. "Willen we auto's veilig en vakkundig repareren, dan moeten we ook met aluminium goed om kunnen gaan." Ditzelfde geldt voor het AST certificaat: "De auto heeft zich sterk ontwikkeld. In de loop der jaren is het een steeds hoogwaardiger technologisch product geworden. Bovendien gelden er steeds hogere eisen en wensen voor veiligheid, milieu en comfort. Met de AST kwalificatie weten we zeker dat we aan deze strengere eisen voldoen."

September 2013

ABS Van Markus Autoschade met vestigingen in Zeist en De Bilt
behaalt het MVO certificaat.

van markus volkswagen up"Stilstaan is geen optie"

Rolph van Markus heeft uit handen van Frits Huffnagel (voorzitter vereniging Focwa Schadeherstel) het certificaat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen ontvangen. Hiermee wordt bevestigd dat ABS Van Markus Autoschade de eisen van het MVO in de praktijk van schadeherstel naar behoren heeft geïmplementeerd in haar bedrijfsvoering.

MVO certificaat
Het certificaat voor maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) is gebaseerd op de internationale richtlijn ISO 26000, vertaald naar de dagelijkse praktijk van autoschadeherstel. Frits Huffnagel benoemde tijdens de uitreiking dat Van Markus Autoschade hiermee nog meer meerwaarde kan bieden aan haar klanten en overige stakeholders.

Welzijn
Volgens Rolph van Markus is maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen hiermee concreet verankerd in de bedrijfsvoering. Niet alleen door maatregelen in het bedrijf, maar ook daarbuiten: "Actief wordt er gekeken naar het welzijn van de medewerkers door goede arbeidsomstandigheden en toekomstperspectieven te bieden. Buiten het bedrijf neemt Van Markus Autoschade haar maatschappelijke verantwoordelijkheid door diverse ondersteuningen van maatschappelijke projecten op lokaal niveau."

September 2013

ABS Van Markus Autoschade vestiging De Bilt te zien in nieuwe FOCWA tv-commercial

Een nieuwe tv-commercial voor branche vereniging FOCWA is gedeeltelijk opgenomen in en rond de nieuwe Van Markus Autoschade vestiging in De Bilt.

bekijk de video hier:De commercial is in het najaar 2013 en voorjaar 2014 te zien op SBS6, Veronica, Net5, Discovery Channel en FOX Sports.

Juli 2013

4 nieuwe VW Up's voor ABS Van Markus

ABS Van Markus Autoschade breidt haar wagenpark uit met de levering van vier nieuwe Volkswagen Up's. Dit laat directeur Rolph van Markus weten.

van markus volkswagen up Rolph van Markus, Eric de Rooij en de vier Up's voor het nieuwe pand in Bilthoven

Bluemotion
Het bedrijf heeft voor de nieuwe Volkswagen Up's gekozen omdat ze milieuvriendelijk en energiezuinig zijn. "Alle vier zijn in de Bluemotion uitvoering", aldus Van Markus. "Verder hebben wij voor deze auto's gekozen vanwege hun goede kwaliteit."

Leenauto
De Volkswagen Up's worden ingezet als leenauto. Ze zijn geleverd door Volkswagen en Audi Servicedealer De Rooij in Bilthoven. ABS Van Markus Autoschade heeft vestigingen in De Bilt en Zeist.

24 Januari 2013

Drie nieuwe eigenaren Van Markus Autoschade De Bilt

"Kwalitatief goed werk leveren door krachten te bundelen"

Na 44 jaar heeft Van Markus senior zijn bedrijf Van Markus Autoschade Service verkocht aan zijn zoon Rolph, Henk Verkerk (Verkerk Bilthoven) en Eric de Rooij (Autobedrijf De Rooij), dat vorig jaar november verhuisde naar een mooi en ruim pand op Bedrijvenpark Larenstein.

van markus glasgarage bilthoven Rolph van Markus, Eric de Rooij en Henk Verkerk (vlnr) voor het nieuwe pand in Bilthoven

Zeer binnenkort betrekken Autobedrijf De Rooij en Verkerk Bilthoven vlakbij Van Markus Autoschade hun nieuwe panden, zodat de drie directeuren dan min of meer buren zijn.

"Het had geen zin om hier ook nog een De Rooij Autoschade neer te zetten zoals we die in de Ambachtstraat hadden," aldus De Rooij. "In de huidige tijd kun je alleen kwalitatief goed werk leveren door kennis en krachten te bundelen. Mijn medewerkers en die van Van Markus - in totaal vijftien personen - werken nu samen, en dat gaat uitstekend."

Verkerk heeft zich voor zijn Bilthovense klanten aangesloten bij Van Markus Autoschade.

"Nu weet ik zeker dat hun auto's gegarandeerd op de goede manier worden gerepareerd." Rolph van Markus heeft de dagelijkse leiding. "Bij ons staat de persoonlijke benadering van de klant centraal. Schade aan de auto betekent ook schade aan de emotie van de autobezitter, zij krijgen van ons alle aandacht. Wij zijn een FOCWA Eurogarantbedrijf, wat staat voor hoge kwaliteit op het gebied van schade herstel en de afwikkeling hiervan. Terwijl de klant met een vervangende auto weer op weg kan, worden de reparaties aan de auto uitgevoerd, wordt de schade afgewikkeld met de verzekeringsmaatschappij, om de klant geheel te ontzorgen. Van Markus Autoschade is tevens een GlasGarage-adres voor alle autoruitreparaties. Ook herstellen we kleine cosmetische schades ('spotrepair'), en bezitten we een goed geoutilleerde moderne schade- en spuit afdeling.

van markus glasgarage bilthoven 2

Het nieuwe pand heeft een oppervlak van ruim 1200 vierkante meter, heeft een 'open structuur' met veel glas. Het bedrijfspand is representatief van opzet en is zeer efficiënt van logistiek.

"Bovendien hebben wij gekozen voor veel glas omdat wij in al onze bedrijfsprocessen transparant willen zijn."

Van Markus Autoschade is 24 uur per dag bereikbaar. Het adres is C. de Haasweg 30 in Bilthoven (Bedrijvenpark Larenstein), telefoon 030-2200137.

Download de De Rooij verhuisflyer met routekaart

24 October 2012

Nieuwbouw voor ABS Van Markus De Bilt

ABS Van Markus De Bilt verhuist omstreeks 1 november naar haar nieuwe bedrijfspand op Bedrijvenpark Larenstein in De Bilt, vlak aan de A27.

Na een voorbereidingstijd van meer dan 10 jaar realiseert de gemeente De Bilt momenteel een nieuw bedrijfsterrein: bedrijvenpark Larenstein.

Het zuidelijke deel is gereserveerd voor een nieuwe autoboulevard. Wij behoren tot de eerste bedrijven die van start gaan, aldus directeur Rolph van Markus.

Het nieuwe bedrijfspand van Van Markus Autoschade heeft een oppervlakte van ruim 1200m2 en is gebouwd op een perceel van 2400m2. Het bedrijfspand is zeer representatief van opzet. Gezien de toekomst is het bedrijfspand zeer efficiënt van logistiek. Bovendien hebben wij gekozen voor veel glas, aldus Van Markus. Omdat wij transparantie in alle facetten van onze bedrijfsvoering zeer belangrijk vinden voor al onze opdrachtgevers.

Naast de vestiging in De Bilt heeft ABS Van Markus ook een vestiging in Zeist, die in 2003 nieuw is gebouwd.

Maart 2012

Beluister de nieuwste radio commercials van ABS Van Markus Autoschade

Commercial 1 (De Bilt)

Commercial 2 (Zeist)

Januari 2012

Beluister de nieuwe Van Markus Autoschade radio commercials

Commercial 1

Commercial 2

November 2011

Van Markus Autoschade Zeist is 100ste vestiging van GlasGarage

GlasGarage telt sinds 1 november jongstleden meer dan honderd vestigingen. Op deze dag werd in Zeist de honderdste GlasGarage geopend in het bedrijfspand van ABS Van Markus Zeist en de 101e in het bedrijfspand van ABS Van Markus De Bilt.

van markus glasgarage zeist

Directeur Rolph van Markus wijst op de enorme dichtheid van het netwerk van vestigingen. "En nu dus ook in Zeist en De Bilt een echte GlasGarage."

Volgens Leo Smit, commercieel directeur van GlasGarage hoeven klanten door de grote dichtheid van het netwerk nooit ver te rijden om een schade te laten repareren of een ruit te laten vervangen. "Zo hebben we recent behalve in Zeist en De Bilt ook nieuwe vestigingen geopend in Amersfoort, 't Gooi, Enschede, Almelo, Rijssen, Lochem, Steenwijk, Amsterdam West, Maastricht, Kerkrade en Heerlen. De ambitie is dat het netwerk uiteindelijk doorgroeit naar zo'n 120 vestigingen, dan hebben we de ideale dekking in Nederland." Daarnaast nam het klantenbestand van GlasGarage toe. Zo meldt GlasGarage ook een samenwerking te hebben gesloten met verzekeraars Allianz, Allsecur, Orion Direct en London.

Specialist in autoruiten
GlasGarage is specialist in autoruiten. Door uitsluitend te werken met OEM-materialen, autoruitspecialisten op te leiden volgens FOCWA normen en de eenduidige service en aanpak biedt GlasGarage een levenslange garantie op alle autoruitschadeherstel werkzaamheden. Mede hierdoor beschikt GlasGarage over de benodigde kwaliteitslabels en ratings van VOC, FOCWA en Glasgarant. GlasGarage streeft naar de hoogste klanttevredenheid en de laagste schadelast.

bron: GlasGarage

Juni 2011

Van Au naar WAUW!

Autoschade is nooit leuk. ABS Autoherstel doet er alles aan om uw teleurstelling om te buigen naar een positieve ervaring. We maken gebruik van de nieuwste technieken, originele merkonderdelen en A-merk lakken. Van uw autoschade is niets meer te zien! Bovendien bieden we u passend vervangend vervoer en kunnen we alles rondom uw verzekering voor u regelen.

ABS Autoherstel Krasdagen
Onderdeel van de landelijke campagne zijn de ABS Autoherstel Krasdagen. Op 1 juni worden maar liefst 1 miljoen kraskaarten in heel Nederland verspreid. Krassen = winnen! Houd uw brievenbus dus goed in de gaten of kras vanaf 1 juni online op deze website!

van markus wauw abs

Meer informatie: ABS Autoherstel

Mei 2010

Naar Larenstein

BILTHOVEN - Verschillende bedrijven hebben met burgemeester Gerritsen op 28 april een koop-verplaatsingsovereenkomst voor het bedrijvenpark Larenstein ondertekend. Hiermee is een belangrijke fase aangebroken voor de ontwikkeling van het bedrijventerrein.

van markus naar larenstijn Burgemeester Gerritsen poseert samen met de vertegenwoordigers van de bedrijven in de hal van gemeentehuis Jagtlust - foto Reyn Schuurman

Het gaat om de bedrijven Van Markus Autoschade, Volvo Verkerk, Auto Dorpsstraat, Van den Berg Timmerwerken en Boon Installatiebedrijf. Aanvankelijk was het de bedoeling dat ook Garage De Bilt zou ondertekenen, maar dit bedrijf heeft meer tijd nodig voor de voorbereidingen en zal dan ook later een handtekening zetten.

Nu de erfdienstbaarheid die nog op het zuidelijk deel van bedrijvenpark Larenstein rustte, is opgeheven en het terrein bouwrijp is gemaakt, is voor bovenstaande bedrijven het moment gekomen om hier te gaan bouwen. Hiermee is het grootste deel van het gehele bedrijventerrein, zowel het noordelijk als het zuidelijk deel, verkocht. Begin april tekenden de heren De Rooij van de gelijknamige bedrijven al voor onder meer een vestiging van een tankstation. Er zijn nog enkele kavels vrij. Bedrijven die geïnteresseerd zijn, kunnen contact opnemen met de gemeente.

Op de achterblijvende locaties van Van Markus, Verkerk, Auto Dorpsstraat en van den Berg wordt de bedrijfbestemming veranderd in woningbouw. De exacte plannen hiervoor worden nu ontwikkeld. Uiteraard krijgen de omwonenden tijdens de ontwikkeling van de plannen nog gelegenheid om te reageren. Uiteindelijk is het de gemeenteraad die de plannen vaststelt.

bron: de Biltsche Courant

Mei 2010

Diploma Europees Lijmoperator EWF-EAB uitgereikt aan ABS Van Markus Autoschade Zeist B.V.

diploma europees lijmoperator van markusOp 11 mei jl. is het diploma lijmoperator European Welding Federation - European Adhesive Bonder (EWF-EAB) uitgereikt aan ABS Van Markus Autoschade Zeist B.V.. Zonder verbindingstechnieken is niet alleen de productie van de carrosserie, maar ook is verantwoord autoschadeherstel ondenkbaar. Naast de 'conventionele' verbindingstechnieken zoals schroeven, MIG/MAG- en weerstandslassen wordt het lijmen bij Van Markus Autoschade steeds meer toegepast. Om de kwaliteit van de lijmverbindingen en dus ook het totale schadeherstel te waarborgen is de goed opgeleide en gekwalificeerde lijmoperator noodzakelijk en een niet meer weg te denken schakel in het schadeherstelproces.

Juist hierom heeft Van Markus Autoschade Zeist B.V. recentelijk deelgenomen aan een FOCWA pilot voor de opleiding Europees Lijmoperator EWF - EAB. De pilot in samenwerking met TU - Delft werd gehouden in het gebouw bij de faculteit Luchtvaart en - Ruimtevaart Techniek. De opleiding is met goed gevolg afgelegd. Het diploma werd door de heren Ron Dries - voorzitter sectie Schadeherstel FOCWA en Henk Zandvliet - directeur NIL, uitgereikt aan de heer Van Koeveringe van ABS Van Markus Autoschade Zeist B.V.

Rolph van Markus, eigenaar van het gelijknamige bedrijf, is bijzonder in zijn nopjes met het behaalde diploma door zijn medewerker. 'Goed opgeleid en gekwalificeerde vakmensen zijn belangrijk voor de toekomst van de autoschadeherstelbranche en ons bedrijf, met het oog op veilig en kwalitatief goed herstel van de moderne carrosserieconstructie waarin geavanceerde materialen, constructiemethoden en verbindingstechnieken toegepast worden' aldus Rolph van Markus.

Tijdens de diploma-uitreiking gaf de heer Zandvliet van het NIL (Nederlands Instituut voor Lastechniek) een presentatie over het belang van goede verbindingen en de rol van het NIL op het gebied van expertise, kwaliteitsnormen en certificering op het gebied van verbindingstechnieken waaronder lassen en lijmen. De diploma-uitreiking, die plaats vond bij Silvestris Aquamotive in Loosdrecht, werd afgesloten door een presentatie van De heer Maarten De Bruijn, die met veel passie vertelde over het ontwerpen van sportauto's en de Silvestris 23' Sports Cabriolet speedboot. In de aluminium constructie van deze boten worden lijm- en hybrideverbindingstechnieken op grote schaal toegepast.

'Wij zijn altijd bezig met investeren in het opleiden van ons personeel voor wat betreft de laatste stand van zaken op het gebied van techniek en autoschadeherstel', licht Rolph van Markus toe. 'Daarnaast zijn we heel blij dat de branchevereniging FOCWA zich hard heeft gemaakt voor het opstarten van de opleiding Europees Lijmoperator EWF-EAB. Want hierdoor wordt dit diploma in heel Europa erkend.'

diploma europees lijmoperator van markus

Op de foto ontvangt de heer Van Koeveringe uit hande van de heer Zandvliet van het NIL (links op de foto) en de heer Ron Dries, Voorzitter Sectie Schadeherstel, (rechts op de foto) het diploma Europees lijmoperator.

Juni 2009

Nieuw pand voor Van Markus Autoschade De Bilt

Vanaf 22 juni 2009 zullen wij ons nieuwe pand aan de Weltevreden 16 in De Bilt in gebruik nemen.

Het nieuwe adres:
Weltevreden 16
3721 AL De Bilt
kaart

November 2008

Van Markus Autoschade sponsor van jongeren festival Biltpop

DE BILT - Op 15 november, 20 december en 17 januari worden in W4 de voorrondes gehouden van Biltpop. Inzet is deelname aan De Grote Utrechtse Live Prijs.

Aan Biltpop kunnen bands en rappers deelnemen. De enige voorwaarde is, dat je minimaal 15 jaar moet zijn. De drie winnaars van de voorrondes komen in de finale, die voor 21 februari is gepland. De winnaar daarvan dingt mee naar De Grote Utrechtse Live Prijs.

"In de hele provincie Utrecht worden voorrondes georganiseerd voor dit evenement", aldus Roy Delicaat, vrijwilliger bij Biltpop. "Ge•nteresseerde bands moeten zich zo snel mogelijk aanmelden!" Na de finale van Biltpop wordt voor het tweede achtereenvolgende jaar gestart met 'Searching for Talent'. "Dit jaar werd deze talentenjacht voor het eerst georganiseerd, en met succes! Op zaterdagavond 6 september, de dag waarop de Vrijetijdmarkt is gehouden, werd 'Searching for Talent' afgesloten op het plein bij Winkelcentrum Planetenbaan. Het was een gezellige en druk bezochte avond, waarop we veel positieve reacties hebben gekregen. 'Searching for Talent' is geen wedstrijd, maar een talentenjacht, en wel de grootste in onze gemeente! De voorrondes worden gehouden op 21 maart, 18 april en 16 mei. In september vindt dan weer als afsluiting een buitenfestival met de beste deelnemers plaats." Aan deze talentenjacht kan iedereen meedoen: bands, dansers, cabaretiers, goochelaars, noem maar op. "Een wedstrijd is natuurlijk onmogelijk. Dat is appels met peren vergelijken. Voor zowel Biltpop als 'Searching for talent' zoeken we nog vrijwilligers. Niet alleen voor de organisatie, maar ook voor de voorrondes, de publiciteit, de techniek, enzovoort. Alle avonden worden gehouden in W4 in De Bilt."

Aanmelden voor beide evenementen kan via inschrijven@biltpop.nl. Alle informatie is te vinden op www.biltpop.nl. (deze website is met ingang van 10 november vernieuwd).
Telefonische informatie: 030-2201702 (woensdag en donderdag).

Het optreden van rapper Skavaclic was tijdens de kick-off van Biltpop een groot succes.
Foto: Biltsche Courant

November 2006

ABS Van Markus Autoschade Zeist B.V. per 1 november 2006 ook Tophersteller

Woensdag 1 november heeft een delegatie van Topherstel en de directie van ABS Van Markus Autoschade Zeist B.V. het contract ondertekend voor de samenwerking met Topherstel. Topherstel is een samenwerkingsverband tussen 5 grote Nederlandse verzekeringsmaatschappijen met als doel de servicegraad bij schade-afhandeling voor verzekerden te verhogen en een beperking van de schadelast te bereiken.

Reden voor deze toetreding is dat ABS Van Markus Autoschade Zeist B.V. voldoet aan het profiel van schadebedrijven waarmee Topherstel graag zaken doet.

Tevens stimuleren de samenwerkende verzekeringsmaatschappijen hun verzekerden om hun schade te laten herstellen bij de door Topherstel geselecteerde bedrijven.

ABS Van Markus Autoschade Zeist B.V. werd enkele maanden geleden onverwachts bezocht door een afvaardiging van Topherstel. Van Markus ervaart het als zeer bijzonder, omdat er momenteel eigenlijk geen uitbreiding van samenwerkingsovereenkomsten meer plaatsvinden. Ook Van Markus Autoschade De Bilt werkt samen met Topherstel, een situatie waar zij bijzonder blij en zeer zuinig op zijn, aldus de directie.


www.topherstel.nl

Augustus 2006

Assurantietussenpersoon MultiSafe bezegelt samenwerking met Van Markus Autoschade

Al enige jaren maakt assurantietussenpersoon MultiSafe gebruik van de schadeherstelservice van Van Markus Autoschade in De Bilt en Zeist. "In die jaren is het ons opgevallen dat Van Markus Autoschade zich positief onderscheidt van de meeste andere reparateurs", aldus Hoofd van de Schadeafdeling Roy van den Anker. "Zowel in kwaliteit van de werkzaamheden, maar zeer zeker ook in service en klantvriendelijkheid is Van Markus Autoschade een partner waar we graag onze klanten naar doorverwijzen wanneer zij autoschade hebben". "Van Markus Autoschade helpt onze klanten snel weer op weg op de manier zoals wij dat graag zien: snel, goed, en met zo min mogelijk rompslomp".

foto: Marijke Wieringa

Om deze samenwerking te bezegelen kreeg Van Markus Autoschade op dinsdag 29 augustus het erkenningscertifcaat 'Voorkeursreparateur MultiSafe' uitgereikt. Directeur Rolph van Markus: "het doet ons genoegen om te merken dat onze inspanningen om ons te onderscheiden van onze collega's in de praktijk daadwerkelijk worden ervaren".

MultiSafe was tot voor kort gevestigd aan de Dorpsstraat in De Bilt maar is in juli verhuisd. Door de voorspoedige groei van het bedrijf is MultiSafe uitgeweken naar kantoorvilla Nieuw Zandbergen in Huis ter Heide waar men een nieuw onderkomen heeft gevonden voor de inmiddels ruim 65 medewerkers.

www.multisafe.nl

Juli 2006

Autorijden kan voortaan veel voordeliger

Iedereen die regelmatig op de weg zit, weet dat autorijden steeds duurder wordt. Maar daar kunt u nu zélf iets aan doen! De initiatiefnemers van de Nationale Autobon hebben een uniek voordeelconcept ontwikkeld waarmee u zélf uw voordeel regelt bij de aanschaf van allerlei auto gerelateerde diensten en producten. Veel voordeel voor zowel autobezitters als niet autobezitters.

Voor bijvoorbeeld 500 Airmiles regelt u € 45.- korting op uitdeuken zonder spuiten. Voordeel regelen met de Nationale Autobon is erg eenvoudig: via de site www.nationaleautobon.nl maakt u uw keuze uit de bonnen die u nodig heeft.

Voordeel om uw rijplezier te verhogen!

Voor meer informatie: www.nationaleautobon.nl of deelnemend bedrijf ABS autoherstel Van Markus Autoschade, tel. 030-696 13 01

Juni 2006

Stickerplakker beloond

In het kader van het wereldkampioenschap voetbal in Duitsland heeft ABS Van Markus Autoschade Zeist B.V. een flatscreen uitgedeeld aan Mevrouw De Keyzer uit Zeist.

In het kader van het wereldkampioenschap voetbal is aan klanten van ABS Van Markus Autoschade Zeist B.V. gevraagd om een oranje/gele sticker op hun auto te plakken. Dit onder het motto: sluit je aan bij de oranje-karavaan. Iedere klant die een sticker had geplakt kon via een antwoordkaart in aanmerking komen voor één van de vier te verloten flatscreens.

Mevrouw De Keyzer was één van de gelukkigen. Op de foto is te zien dat zij de flatscreen televisie overhandigd krijgt door Rolph van Markus van ABS Van Markus Autoschade Zeist B.V. De keten ABS Autoherstel maakt per geplakte sticker een bedrag over aan de Johan Cruyff Foundation. De Johan Cruyff Foundation steunt sportprojecten voor kinderen met en zonder handicap in Nederland en daarbuiten.

De actie is zeer succesvol verlopen, in totaal zijn de afgelopen weken in het hele land duizenden stickers geplakt.

Mei 2006

ABS Van Markus Autoschade Zeist B.V. scoort voor het goede doel

Kans op gratis flatscreen

Vanaf maandag 22 mei is bij ABS Van Markus Autoschade Zeist B.V. een sympathieke oranje-actie van start gegaan. In het kader van het komende wereldkampioenschap voetbal in Duitsland vraagt ABS Van Markus Autoschade Zeist B.V. haar klanten een sticker op de achterruit van hun herstelde auto te plakken. Dit onder het motto 'Sluit je aan bij de oranje-karavaan!'

Het doel is zoveel mogelijk 'gestickerde' auto's op de weg te krijgen. Behalve steun aan het Nederlands elftal steunen automobilisten hiermee de Johan Cruyff Foundation. Per geplakte sticker zal de keten ABS Autoherstel € 2,- overmaken aan de Johan Cruyff Foundation. Het geld zal ten goede komen aan sportprojecten voor kinderen met en zonder handicap in Nederland en daarbuiten. 'ABS Van Markus Autoschade Zeist B.V. hoopt hiermee flink te scoren', aldus Peter van Markus DIR. 'Het is prachtig om mee te doen aan de oranjegekte met je eigen auto en tegelijkertijd de geweldige activiteiten van de Johan Cruyff Foundation te ondersteunen'.

ABS Van Markus Autoschade Zeist B.V. vraagt tevens aandacht voor activiteiten van de Johan Cruyff Foundation. De Foundation heeft voor het WK een speciaal T-shirt laten ontwikkelen. Bij alle ABS-ondernemingen in het hele land hangt het unieke Johan Cruyff Foundation shirt in de receptie, met de bijbehorende bestelkaarten ernaast. Hiermee sluit de stickeractie van ABS Autoherstel mooi aan bij de verkoop van het oranje Johan Cruyff Foundation shirt.

Naast klanten van ABS Van Markus Autoschade Zeist B.V. is iedereen die deze actie wil steunen welkom bij ABS Van Markus Autoschade Zeist B.V. waar de sticker gratis te verkrijgen is. De stickeractie loopt van 22 mei tot en met 22 juni 2006. Diegenen die een sticker plakken kunnen de actiekaart invullen waarmee ze kans maken op één van de vier te verloten flatscreens. De trekking van de winnende loten vindt plaats op de laatste dag van de WK-groepswedstrijden, op vrijdag 23 juni.

Het wordt sowieso scoren, nu het Nederlands elftal nog!

Februari 2006

Nieuw bij Van Markus Autoschade:
SWISSTEC, De ultieme lakbescherming tegen elk klimaat

Sinds kort voeren wij SWISSTEC behandelingen uit op auto's.
Wat dat precies is? Lees hier meer

Januari 2006

Van Markus Autoschade wint Ondernemersprijs

Van Markus Autoschade Zeist BV is op woensdagavond 11 januari uitgeroepen tot winnaar van de Zeister Ondernemersprijs 2005. De jury oordeelde dat het bedrijf een voorbeeld is van een vernieuwende onderneming die in de branche voorop loopt. Ook oordeelde men dat Van Markus slim inspeelt op marktkansen en het bedrijf goed op orde heeft, bijvoorbeeld ten aanzien van milieu. Verder roemde men de goede klantenbinding en bedrijfsfilosofie. De Zeister Ondernemersprijs wordt gesponsord door het (regionale) bedrijfsleven en gedragen door de ondernemersverenigingen Zakelijk Zeist, de Zeister Ondernemers Federatie, de Stichting Zeist Promotie en de Gemeente Zeist.

Januari 2006

Van Markus Autoschade in finale Zeister Ondernemersprijs 2005

Woensdagavond 11 januari a.s. is het zover! Tijdens de ondernemersavond in een uitverkocht Figi, georganiseerd door de Stichting Zeist Promotie en Zakelijk Zeist, zal juryvoorzitter Peter Bennemeer de prijs uitreiken aan één van de genomineerde bedrijven.

Dit jaar zijn opnieuw twee bedrijven genomineerd:

- ABS Van Markus Autoschade Zeist BV, gespecialiseerd in schadeherstel aan personen- en bestelauto's, gevestigd aan de Leeuweriklaan.

- Alant Vrouw, het eerste medisch centrum volledig gespecialiseerd in de behandeling van bekkenbodem- en overgangsklachten, gevestigd aan de Utrechtseweg.

Het in 1968 opgerichte familiebedrijf ABS Van Markus Autoschade Zeist B.V. geniet een goede reputatie in de branche van schadeherstellers en verzekeraars van motorvoertuigen. Het bedrijf heeft een "open" structuur en het nieuwe bedrijfspand ademt een prettige sfeer uit. Doel hiervan is dat klanten zich hier na een schade op hun gemak voelen.

Het team van Alant Vrouw startte de onderzoeks- en behandelingsprogramma's ruim drie jaar geleden. Het is een commerci‘le onderneming met een zelfstandige bedrijfsvoering en gefinancierd met private middelen. De cli‘nten komen uit alle windstreken van Nederland naar Zeist en worden in een niet-medische sfeer behandeld.

Voor de toekenning van de prijs geldt een aantal beoordelingscriteria. De ondernemer die én in positieve zin bijdraagt aan het imago van Zeist én goed ondernemerschap aan de dag legt, mag zich de prijswinnaar noemen.

In de jury zitten naast juryvoorzitter Bennemeer voorts mevrouw E. Karsten, directeur Kamer van Koophandel en Fabrieken voor Utrecht e.o., de heer P.J. Hagemans, regiomanager MKB Midden Nederland, de heer A. Spijkman, marketing consultant bij V.O.D.W. en de heer E. Booij van het horecabedrijf Dishlicious, winnaar van de ondernemersprijs van 2004.

De Zeister Ondernemersprijs wordt dit jaar gesponsord door PGGM, Heinz, Rabobank, Sanato, JBR Management Consultants, ING en Kerckebosch drukkerij en uitgeverij. Daarnaast dragen de ondernemersverenigingen Zakelijk Zeist en de Zeister Ondernemers Federatie bij aan dit evenement en laten ook de Stichting Zeist Promotie en de Gemeente Zeist zich niet onbetuigd.

Augustus 2005

Van Markus Autoschade sponsort Shantyfestival Zeist

Zaterdag 27 augustus vond het Shantyfestival "Noodtweer boven Zeist" plaats. Er namen 12 shantykoren aan deel, met optredens op 6 podia verdeeld in het centrum van Zeist. Shantykoor de Driemasters uit Driebergen werd uitgeroepen tot het beste koor van het festival dat door Van Markus Autoschade werd gesponsord.

van markus shanty

Juni 2004

Speciale EK Actie!

ABS Autoherstel heeft nu samen met Akzo Nobel een sportieve promotie bedacht. Iedereen kan bij Van Markus Autoschade Zeist B.V. zijn auto laten spuiten. De motorkap voor een scherpe actieprijs van € 99,-, maar ook de gehele auto is mogelijk tegen een speciaal tarief. Uw eigen auto, de auto van vrienden of uw bedrijfswagen. Alles is mogelijk!

U bent van harte welkom bij Van Markus Autoschade Zeist B.V., Leeuweriklaan 18 te Zeist om ons Nationaal elftal een hart onder de riem te steken.

20 juni 2003

Transparantie in autoschadeherstel

In januari 2003 hebben wij ons nieuwe pand aan de Leeuweriklaan 18 te Zeist in gebruik genomen. Een paar deuren verwijderd van ons oude pand, waar wij sinds 1982 heel wat schadeauto's hebben hersteld. Een pand waar wij ook, gezien het huidige aanbod van schadeauto's, al geruime tijd uitgegroeid waren.

Onder architectuur van Henk Jagtenberg BV is een spiksplinternieuw pand gebouwd. Een pand dat klaar is voor de toekomst, niet alleen op het gebied van autoschadeherstel, arbo en milieu, maar ook als plezierige werkomgeving. Kortom, een pand waar wij als directie en medewerkers van Van Markus Autoschade méér dan trots op zijn. En waar wij onze klanten graag van dienst zijn.

Op 20 juni is dit pand feestelijk geopend met een receptie. Onder het genot van een hapje en een drankje werden bezoekers meegenomen in de transparante wereld van autoschadeherstel.

Van Markus Autoschade werkt voor particulieren, verzekeraars, lease-maatschappijen en fleetowners.

Klik hier voor alle partners

Privacy Beleid

Interieur Meubel Spuiterij Van Markus

Interieur Meubel Spuiterij Van Markus slogan

 

van markusCopyright © 2003 - 2018 Van Markus Autoschade Zeist De Bilt. Webdesign Rem-art